U bevindt zich op: Home Mens en organisatie Reorganisatie RCP/IOD

Reorganisatie RCP/IOD

De dienst Regionale Coördinatie Programma’s / Inkoop Opslag en Distributie (RCP/IOD) coördineert en faciliteert de uitvoering van een aantal vaccinatie en screeningsprogramma's zoals het Rijksvaccinatieprogramma, de zwangerenscreening, het Nationaal Programma Griep en de hielprik.

De dienst wordt verder ingeschakeld bij de organisatie van grootschalige nieuwe, veranderende, nationale of regionale vaccinatiecampagnes. Voor de uitvoering beschikt RCP/IOD over vijf regiokantoren, gevestigd in Groningen, Deventer, Eindhoven Utrecht en Zoetermeer.

Om de kwaliteit en de voortgang van de regionale taken te waarborgen is in 2012 een voorstel voorgelegd om de regiokantoren van vijf naar drie terug te brengen. De volgende regiokantoren worden samengevoegd: Groningen en Deventer tot de Regio Noord/Oost. Zoetermeer en Utrecht worden samengevoegd tot regio West. Deze reorganisatie heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid, wel vindt er voor de betrokken medewerkers een standplaats wijziging plaats. Verder wordt de naamgeving gewijzigd naar Dienst Vaccinvoorziening en Preventieprogramma’s (DVP).

RCP/IOD regiokantoor Groningen
     Regiokantoor Groningen

Zoeken:

Service